Gnocchi de alune cu glazură de salvie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 19 cenți pe porție. O porție conține 157 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de apă, bulion de pui cu mai puțin sodiu, cartofi yukon gold și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gnocchi în unt de salvie, Gnocchi cu unt de salvie, și Gnocchi Cu Unt Brun Și Salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti gnocchi, combinați 1/4 cană de apă și cartofi într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde. Acoperiți și cuptorul cu microunde la 10 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Gnocchi
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
2
Scurgeți cartofii; mash cartofi cu un masher de cartofi. Se răcește 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
3
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
4
Combinați cartofii, 3/4 cană făină, făină de alune și următoarele 3 ingrediente (prin gălbenușul de ou); se amestecă bine. Frământați până se omogenizează (aproximativ 2 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Alune Măcinate (aproximativ
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe Fierte
5
Împărțiți aluatul în 4 porții egale. Formați fiecare porțiune într-o frânghie lungă de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
6
Tăiați fiecare frânghie în 20 de bucăți; rulați fiecare bucată într-o minge. Lucrând cu o bucată de aluat la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a preveni uscarea), folosind degetul mare, rulați bucata de aluat pe colțurile unei furculițe ușor făinoase (gnocchi vor avea creste pe o parte și o indentare pe cealaltă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gnocchi
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Așezați gnocchi pe o foaie de copt ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gnocchi
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8
Aduceți 1 galon de apă la fierbere într-un vas mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Pentru a pregăti glazura, topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
10
Adăugați 1 cățel de usturoi tocat în tigaie; gatiti 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie Piper
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Adăugați bulion; aduceți la fierbere. Se amestecă salvie, 1/4 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1-1/2 Cană Supă De Pui
1/2 Crenguță Rozmarin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
12
Se ia de pe foc.
13
Adăugați jumătate de gnocchi în apă clocotită; gătiți 3 minute sau până când ați terminat (gnocchi se va ridica la suprafață).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gnocchi
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
14
Îndepărtați gnocchiul fiert cu o lingură pliată; așezați într-o strecurătoare. Repetați procedura cu gnocchi rămași nefierți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gnocchi
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.