Gnocchi cu unt de cimbru
Gnocchi cu unt de cimbru durează aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16 g de proteine, 28 g de grăsimi și un total de 502 de calorii. Pentru 1,18 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 5. Vă este adus de Taste of Home. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și cumpărați parmezan, sare, făină și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 36%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Gnocchi cu sos de cimbru de unt, Gnocchi de cartofi dulci cu unt de cimbru și Gnocchi de mascarpone și lămâie cu sos de cimbru de unt.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până când se înmoaie.
Scurgere; înapoi cartofii în tigaie.
La foc foarte mic, amestecați cartofii timp de 1-2 minute sau până când aburul s-a evaporat. Presă printr-o strecurătoare de cartofi sau o strecurătoare într-un castron mic; se răcește ușor.
Cu o furculiță, faceți o fântână în cartofi; se presară cu făină.
Bateți oul, sare și piper; se toarnă în puț. Se amestecă până se omogenizează. Pe o suprafata usor infainata se framanta de 10-12 ori, formand un aluat moale.
Împărțiți aluatul în patru părți. Pe o suprafață cu făină, rulați fiecare porție în frânghii groase de 1/2 inchi; tăiat în 3/4 inci. bucăți. Apăsați și rulați fiecare bucată cu o furculiță ușor făinată.
Într-un cuptor olandez, aduceți apă la fiert. Gatiti gnocchi in loturi timp de 30-60 de secunde sau pana cand plutesc.
Scoateți cu o lingură cu fantă; tine de cald.
Într-o cratiță mare, topește untul la foc mediu.
Adăugați cimbru și gnocchi; se amestecă ușor pentru a acoperi.
Stropiți cu brânză dacă doriți.
Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Gnocchi pot fi combinați cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Taittinger Brut La Francaise cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Taittinger Brut La Francaise]()
Taittinger Brut La Francaise
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect copți.