Gnocchi cu unt de cimbru

Gnocchi cu unt de cimbru
Gnocchi cu unt de cimbru durează aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16 g de proteine, 28 g de grăsimi și un total de 502 de calorii. Pentru 1,18 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 5. Vă este adus de Taste of Home. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și cumpărați parmezan, sare, făină și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 36%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Gnocchi cu sos de cimbru de unt, Gnocchi de cartofi dulci cu unt de cimbru și Gnocchi de mascarpone și lămâie cu sos de cimbru de unt.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până când se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Scurgere; înapoi cartofii în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
La foc foarte mic, amestecați cartofii timp de 1-2 minute sau până când aburul s-a evaporat. Presă printr-o strecurătoare de cartofi sau o strecurătoare într-un castron mic; se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Cu o furculiță, faceți o fântână în cartofi; se presară cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5
Bateți oul, sare și piper; se toarnă în puț. Se amestecă până se omogenizează. Pe o suprafata usor infainata se framanta de 10-12 ori, formand un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Împărțiți aluatul în patru părți. Pe o suprafață cu făină, rulați fiecare porție în frânghii groase de 1/2 inchi; tăiat în 3/4 inci. bucăți. Apăsați și rulați fiecare bucată cu o furculiță ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Într-un cuptor olandez, aduceți apă la fiert. Gatiti gnocchi in loturi timp de 30-60 de secunde sau pana cand plutesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
8
Scoateți cu o lingură cu fantă; tine de cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
9
Într-o cratiță mare, topește untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
10
Adăugați cimbru și gnocchi; se amestecă ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
11
Stropiți cu brânză dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Gnocchi pot fi combinați cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Taittinger Brut La Francaise cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Taittinger Brut La Francaise
Taittinger Brut La Francaise
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect copți.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții5
Scor De Sănătate6
Revista