Gnocchi cu sos Pesto

Gnocchi cu sos Pesto
Gnocchi cu sos Pesto este un vegan garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 1,88 USD pe porție. O porție conține 346 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați gnocchi de cartofi, pesto, roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Gnocchi cu sparanghel și măsline într-un sos Pesto cremos, Gnocchi Pesto De Pui, și Gnocchi de roșii cu Pesto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gătiți gnocchi conform instrucțiunilor pachetului. Între timp, într-o tigaie mare, sotati dovlecelul si ardeiul galben in ulei pana cand dovlecelul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GalbenArdei Galben
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
GnocchiGnocchi
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scurgeți gnocchi; se adaugă în tigaie cu pesto. Se amestecă ușor până se acoperă. Se amestecă roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
GnocchiGnocchi
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Presărați cu nuci de pin, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista