Gnocchi cu sos de scoici roșii usturoi

Gnocchi cu sos de scoici roșii usturoi
Gnocchi cu sos de scoici roșii usturoi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 276 calorii. Această rețetă fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $1.52 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ceapă, busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 56%. Încercați Garlicky Scoica Pizza La Gratar, Sos De Chile Roșu Sud-Vest, și Sos De Usturoi Hoisin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți gnocchi conform instrucțiunilor pachetului, omițând sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
În timp ce gnocchii gătesc, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti 5 minute sau pana se inmoaie, amestecand frecvent. Se amestecă roșiile și scoicile. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până la grosime. Se amestecă busuiocul în sos; gatiti 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
4
Serviți peste gnocchi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Gnocchi. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Poggerino Chianti Classico Bugialla Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 44 de dolari pe sticlă.
Poggerino Chianti Classico Bugialla Riserva
Poggerino Chianti Classico Bugialla Riserva
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Pe notele nasului de mure, piele, cireșe și coacăze roșii, cu o notă de lemn dulce, grafit și tutun. Taninuri dulci și persistente.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista