Gnocchi cu sos de scoici roșii usturoi
Gnocchi cu sos de scoici roșii usturoi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 276 calorii. Această rețetă fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $1.52 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ceapă, busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 56%. Încercați Garlicky Scoica Pizza La Gratar, Sos De Chile Roșu Sud-Vest, și Sos De Usturoi Hoisin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți gnocchi conform instrucțiunilor pachetului, omițând sarea.
În timp ce gnocchii gătesc, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti 5 minute sau pana se inmoaie, amestecand frecvent. Se amestecă roșiile și scoicile. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până la grosime. Se amestecă busuiocul în sos; gatiti 30 de secunde.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Gnocchi. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Poggerino Chianti Classico Bugialla Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 44 de dolari pe sticlă.
![Poggerino Chianti Classico Bugialla Riserva]()
Poggerino Chianti Classico Bugialla Riserva
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Pe notele nasului de mure, piele, cireșe și coacăze roșii, cu o notă de lemn dulce, grafit și tutun. Taninuri dulci și persistente.