Gnocchi cu sos de roșii picant

Gnocchi cu sos de roșii picant
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când ai poftă de mâncare mediteraneană. Încercați să faceți acasă gnocchi cu sos de roșii picant. Pentru 2,01 USD per porție, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13 g de proteine, 9 g de grăsimi și un total de 392 de calorii. Funcționează bine ca fel principal la preț rezonabil. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a fost perfect. Această rețetă de la Foodnetwork necesită piper, ulei de măsline, oțet de vin roșu și fulgi de chili. De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 2 ore și 50 de minute. Cu un scor spectaculos de 89%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Gnocchi cu sos de roșii picant, Gnocchi cu sos de roșii și Gnocchi cu sos de roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Coaceți cartofii într-un cuptor la 350 de grade F până se înmoaie. Când este suficient de rece pentru a fi manevrat, scoateți interiorul și puneți-l printr-un ricer pentru a elimina orice cocoloașe. Într-un castron mic combinați oul, sarea și nucșoara. Pe o suprafață de lucru înfăinată ușor, întindeți cartofii făcând o groapă în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni (aproximativ 4)Cartofi Rumeni (aproximativ 4)
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Ceapa Galbena, Tocata Grosier In Bucatele EgaleCeapa Galbena, Tocata Grosier In Bucatele Egale
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Turnați amestecul de ouă, apoi, folosind degetele sau o furculiță, începeți să amestecați ouăle în cartofi lucrând din exterior spre interior pentru a nu sparge „șanțul”. Când ouăle sunt cam la jumătate combinate, începeți să presărați puțin din făină și brânză peste cartofi, continuând să frământați ușor, aducând amestecul împreună adăugând mai multă făină, după cum este necesar, pentru a face un aluat flexibil. Odată ce aluatul nu mai este lipicios aluatul este gata. Este important să nu suprasolicitați aluatul creând gluten, dând aluatului o textură densă. Lucrul rapid și ușor vă va oferi gnocchi ușori și aeriși. Pudrați placa cu făină și rulați 1/4 din aluat într-o frânghie lungă de aproximativ 1 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
GnocchiGnocchi
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Tăiați în bucăți de mărimea degetului mare și lăsați-le deoparte, amestecându-le cu puțină făină pentru a nu se lipi. Repetați cu celelalte bucăți de aluat. Folosind partea din spate a unei furculițe, luați fiecare gnocchi și rulați ușor peste dinți apăsând ușor cu degetul mare și lăsând gnocchi să cadă de pe furculiță. Fierbeți gnocchi într-o oală mare cu apă cu sare până când plutesc. Când plutesc, sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Scoateți și amestecați imediat cu sos de roșii picant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
6
Se ornează cu frunze de busuioc rupte și brânză suplimentară.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
7
Într-o cratiță mare, la foc mediu-mare, adăugați ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați ceapa și căleți până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
9
Se adaugă usturoiul și se călește până se parfumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
10
Adăugați oregano, fulgi de chili și pasta de roșii, amestecați până când se combină și pasta se gătește în amestec, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
11
Adăugați vin roșu, amestecând până se evaporă aproape complet. Asezonați cu sare kosher, piper, după gust și roșii folosind dosul unei linguri pentru a sparge roșiile. Se aduce la fierbere, apoi se reduce la fiert și se lasă să fiarbă aproximativ 20 de minute. Gustați sosul și adăugați oțet de vin roșu, brânză și sare și piper, dacă este necesar. Dacă doriți, puteți face piureul în acest moment folosind un blender de imersie sau îl puteți păstra în formă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
12
Se serveste cu gnocchi;
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegerile mele de top pentru Gnocchi. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Famille Vincent Cremant de Bourgogne, cu un rating de 4 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Famile Vincent Cremant de Bourgogne
Famile Vincent Cremant de Bourgogne
Din strugurii Chardonnay, acest sclipitor aliează prospețimea, corpul și netezimea. Cremant Brut este uscat și oferă bule fine (1,5 Milioane/30 de minute – noi le-am numărat, dar nu trebuie să mă credeți pentru asta!), note de flori la nas, crocante și fructate la gust. Este un clasic excelent pentru toate ocaziile festive.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate33
Revista