Gnocchi cu fasole albă

Gnocchi cu fasole albă
Rețeta Gnocchi cu fasole albă poate fi făcută în aproximativ 30 de minute. Această rețetă face 6 porții cu 295 calorii, 13g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 1,36 USD pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la Taste of Home necesită ulei de măsline, piper, ceapă și brânză mozzarella parțial degresată. Funcționează bine ca fel principal mediteranean. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, care este spectaculos. Rețete similare sunt Gnocchi de tigaie cu Bietă și fasole albă, Gnocchi de tigaie cu Bietă și fasole albă, și Gnocchi De Tigaie Cu Bietă Și Fasole Albă.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa; gatiti si amestecati pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
4
Adăugați gnocchi; gatiti si amestecati 5-6 minute sau pana se rumenesc. Se amestecă fasolea, roșiile, spanacul și piperul; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
GnocchiGnocchi
SpanacSpanac
PiperPiper
FasoleFasole
5
Se presară cu brânzeturi; acoperiți și scoateți de pe foc.
6
Lăsați să stea 3-4 minute sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză

Echipamente

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegerile mele de top pentru Gnocchi. Italienii știu mâncarea și știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Castellani Chianti Annata. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Luminos roșu rubiniu colorat. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și un ușor indiciu de cireșe și coacăz roșu. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic care se transformă în catifelare catifelată.Se împerechează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante de paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate57
Revista