Gnocchi cu cârnați de pui, ardei gras și fenicul

Gnocchi cu cârnați de pui, ardei gras și fenicul ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 302 calorii, 12g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,14 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, fenicul, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 33 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Gnocchi cu fenicul și cârnați, Broccoli cu fenicul și ardei gras roșu, și Orez sălbatic cu ardei gras și fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti gnocchi conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Scurgeți gnocchiul într-o strecurătoare peste un castron, rezervând 1/4 cană de lichid de gătit. Păstrați gnocchi cald.
Încălziți 1 linguriță de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați cârnați în tigaie; saut 3 minute sau până se rumenesc ușor, amestecând frecvent.
Scoateți cârnații din tigaie folosind o lingură cu fante.
Se încălzește restul de 1 linguriță de ulei în tigaie.
Adăugați fenicul, ardeiul gras și ceapa în tigaie; gatiti 13 minute sau pana se inmoaie, amestecand ocazional.
Adăugați cârnați, gnocchi, brânză, piper negru și lichid de gătit rezervat în tigaie; gatiti 1 minut sau pana se topeste branza, amestecand continuu.
Se ia de pe foc; se amestecă pătrunjelul.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Gnocchi funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.