Gnocchi cu curcan, mazăre și ciuperci
Gnocchi cu curcan, mazăre și ciuperci necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 411 calorii, 39G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $3.57 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ciuperci cremini, sare, piept de curcan măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, care este solid. Încercați Gnocchi Cu Ciuperci Morel Și Mazăre De Primăvară, Farfalle cu cârnați de curcan, mazăre și ciuperci, și Gnocchi de lămâie cu spanac și mazăre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați usturoiul și curcanul în tigaie; gătiți 5 minute sau până când curcanul nu mai este roz, amestecând să se sfărâme.
Adăugați ardei roșii zdrobiți și roșii măcinați; gatiti 1 minut. Puneți amestecul de curcan într-un castron.
Acoperiți tigaia cu spray de gătit; întoarceți tigaia la foc mediu-mare.
Adăugați 1/2 linguriță de sare și ciuperci la tigaie; saut 5 minute. Se amestecă mazărea; gatiti 1 minut. Se amestecă amestecul de curcan; gatiti 3 minute sau pana se incalzeste bine. Acoperiți și puneți deoparte.
Aduceți o cratiță mare cu apă la fiert.
Adăugați gnocchi în tigaie; gătiți doar până când gnocchi încep să plutească.
Scurgeți gnocchi, rezervând 1/2 cană de lichid de gătit.
Combinați amestecul de curcan, restul de 1/4 linguriță de sare, 1/2 cană de lichid de gătit și gnocchi într-un castron mare; aruncați bine.
Se presară cu brânză și busuioc.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Gnocchi funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 85 de dolari.
![Chianti Classico Gran Selezione]()
Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice lovesc pentru eleganța lor proaspătă. Note de cireș, vișine, cireș negru, cireș morello, violet, mentă, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.