Gnocchi cu ciuperci și dovlecei
Gnocchi cu ciuperci și suc de fructe Butternut ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 519 calorii, 5g de proteine, și 40g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.72 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca o garnitură destul de scumpă. Un amestec de pătrunjel, cimbru, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Gnocchi De Dovleac, Gnocchi De Dovleac, și Gnocchi De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Este mai ușor să tăiați uniform gâtul dovlecelului decât becul, ceea ce este important pentru această rețetă. Folosim becul rămas pentru supă.
Tăiați și aruncați capătul tulpinii dovlecelului, apoi tăiați gâtul. Folosiți un cuțit de tăiat sau un cojitor de legume ascuțit pentru a tăia coaja suficient de adânc pentru a ajunge la carnea portocalie strălucitoare a dovlecelului. Tăiați gâtul pentru a îndrepta părțile laterale, apoi tăiați-l longitudinal în felii groase de 1/2 inch.
Tăiați feliile în zaruri de 1/2 inch. (Aveți nevoie de aproximativ 3 căni de dovlecei tăiați cubulețe.) Dacă aveți mai puțin de 3 căni, curățați bulbul dovlecelului, tăiați-l în jumătate și răzuiți semințele. Tăiați și tăiați cât de mult din bec aveți nevoie în zaruri de 1/2 inch. Rezervați dovleacul rămas pentru o altă utilizare.
Tapetați o foaie de copt cu prosoape de hârtie.
Încălziți o peliculă subțire de ulei de canola la foc mediu într-o tigaie suficient de mare pentru a ține dovleceii într-un singur strat (sau gătiți dovleceii în două loturi). Când uleiul este fierbinte, adăugați untul și rumeniți-l ușor.
Adăugați dovleceii, sarea și piperul după gust și frunzele de salvie. Gatiti, amestecand bucatile pentru a le rumeni pe toate partile, timp de 4 pana la 6 minute, sau pana se inmoaie pe tot parcursul. Reduceți căldura după cum este necesar pentru a găti dovlecelul și rumeniți-l ușor, fără a arde; cel mai bun mod de a vedea dacă dovlecelul este complet gătit este să mănânci o bucată.
Scurgeți dovleceii pe un capăt al foii de copt căptușite cu un prosop de hârtie și puneți deoparte frunzele de salvie pentru garnitură. Ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie și lăsați-o deoparte.
Tăiați tulpinile dure și tăiați capacele în felii groase de 1/4 inch.
Încălziți o peliculă subțire de ulei de canola în aceeași tigaie la foc mare. Când uleiul începe să fumeze, se adaugă ciupercile și sarea și se fierbe aproximativ un minut. Ciupercile vor absorbi uleiul și nu ar trebui să plângă niciun lichid.
Adăugați untul, șalotele, cimbrul și piperul, apoi aruncați și fierbeți până când ciupercile sunt fierte bine, 3 până la 4 minute în total.
Scurgeți ciupercile pe foaia de copt tapetată cu un prosop de hârtie. Gnocchi ar trebui să fie gătite în două skillets: ștergeți tigaia de ciuperci cu prosoape de hârtie și adăugați un strat ușor de ulei de măsline și la o a doua tigaie mare.
Încălziți uleiul la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați 1 lingură de unt în fiecare tigaie. Când untul s-a rumenit, împărțiți gnocchi între cele două skillets și condimentați după gust cu sare și piper. Odată ce gnocchi au început să maro, se agită și rotiți skillets, clatina gnocchi, astfel încât acestea maro și clare pe toate laturile, aproximativ 2 1/2 minute.
Adăugați dovleceii, ciupercile și arpagicul și încălziți doar. Puneți gnocchiul și legumele pe farfurii de servire și readuceți o tigaie la foc mare.
Adăugați restul de 2 linguri de unt și gătiți până devine un maro bogat, apoi adăugați rapid pătrunjelul pentru a crăpa câteva secunde. Stând înapoi—untul se va stropi-adăugați o stoarcere de jumătate de lămâie. Puneți untul brun și ierburile peste gnocchi și în jurul farfuriilor.
Se ornează cu frunzele de salvie rezervate.