Gnocchi cremos ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru 24 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 35. O porție conține 46 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc, parmezan, gnocchi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Gnocchi BLT cremos, Gnocchi Cremoși, și Gnocchi Cremoși Cu Ciuperci.
Instrucțiuni
1
Gatiti gnocchi conform indicatiilor de pe ambalaj, omitand sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gnocchi
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2
Între timp, gătiți slănina în tigaie mare la foc mediu-mare 2 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați ciuperci, ceapă și usturoi; gatiti si amestecati 5 pana la 6 min. sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Cană De șalote, Tocate
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Ceapă Prăjită Cu Cheddar
4
Adăugați Neufchatel și bulion; gatiti 2 pana la 3 min. sau până când Neufchatel este topit, amestecând constant.
Se adaugă în sos în tigaie cu piper; se amestecă ușor pentru a acoperi uniform pastele. Gatiti 2 pana la 3 min. sau până se încălzește, amestecând continuu. Se amestecă busuiocul.
Gnocchi funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Chianti. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.