Gluten de grâu și tăiței reci, în stil Sichuan

Gluten de grâu și tăiței reci, în stil Sichuan
Gluten de grâu și tăiței reci, în stil Sichuan este un vegan garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 3,01 USD pe porție. O porție conține 133 calorii, 9g de proteine, și 6g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână pastă de fasole picantă, apă, ceapă verde și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fidea rece Sichuan cu spanac și arahide, Pui în stil Sichuan cu tăiței de orez, și Tăiței Îmbrăcați La Rece, În Stil Yibin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți cratița de 4 litri cu apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați pâine de gluten de grâu și fierbeți timp de 2 minute, sau până când glutenul s-a înmuiat ușor, dar își păstrează totuși forma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SeitanSeitan
3
Scoateți din apă și clătiți sub apă curentă rece. Strângeți excesul de apă din glutenul de grâu și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SeitanSeitan
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Încălziți tigaia din fontă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați ardei iute și gătiți până încep să blistereze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
6
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
7
Adăugați cuișoare, anason stelat și boabe de piper Sichuan și prăjiți timp de aproximativ 30 de secunde, până când condimentele încep să-și elibereze aroma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
8
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
9
În mortar și pistil sau râșniță de condimente, măcinați condimentele până la o grosime medie-fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
10
Adăugați scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
11
În bolul mic de amestecare, adăugați tahini, pastă de fasole picantă, ulei de chili, sare și apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De ChiliUlei De Chili
TahiniTahini
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
12
Adăugați ardei iute și condimente. Puteți adăuga mai multă apă dacă este necesar pentru a face pasta netedă cu consistența sosului subțire de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
13
Între timp, aduceți cratița de 4 litri cu apă la fiert. Gatiti shirataki sau taitei de grau conform instructiunilor de pe ambalaj. Gatiti si dati deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste ShiratakiPaste Shirataki
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
GrâuGrâu
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
14
Tăiați glutenul de grâu în benzi sau cuburi de 1 inch. Aruncați glutenul de grâu și tăiței cu sosul, adăugând mai mult ulei și apă, după cum este necesar, până când tăiței sunt alunecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SeitanSeitan
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
15
Se ornează cu coriandru sau ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista