Gluten de grâu și tăiței reci, în stil Sichuan
Gluten de grâu și tăiței reci, în stil Sichuan este un vegan garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 3,01 USD pe porție. O porție conține 133 calorii, 9g de proteine, și 6g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână pastă de fasole picantă, apă, ceapă verde și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fidea rece Sichuan cu spanac și arahide, Pui în stil Sichuan cu tăiței de orez, și Tăiței Îmbrăcați La Rece, În Stil Yibin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți cratița de 4 litri cu apă la fiert.
Adăugați pâine de gluten de grâu și fierbeți timp de 2 minute, sau până când glutenul s-a înmuiat ușor, dar își păstrează totuși forma.
Scoateți din apă și clătiți sub apă curentă rece. Strângeți excesul de apă din glutenul de grâu și lăsați-l deoparte.
Încălziți tigaia din fontă la foc mediu.
Adăugați ardei iute și gătiți până încep să blistereze.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
Adăugați cuișoare, anason stelat și boabe de piper Sichuan și prăjiți timp de aproximativ 30 de secunde, până când condimentele încep să-și elibereze aroma.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
În mortar și pistil sau râșniță de condimente, măcinați condimentele până la o grosime medie-fină.
În bolul mic de amestecare, adăugați tahini, pastă de fasole picantă, ulei de chili, sare și apă.
Adăugați ardei iute și condimente. Puteți adăuga mai multă apă dacă este necesar pentru a face pasta netedă cu consistența sosului subțire de mere.
Între timp, aduceți cratița de 4 litri cu apă la fiert. Gatiti shirataki sau taitei de grau conform instructiunilor de pe ambalaj. Gatiti si dati deoparte.
Tăiați glutenul de grâu în benzi sau cuburi de 1 inch. Aruncați glutenul de grâu și tăiței cu sosul, adăugând mai mult ulei și apă, după cum este necesar, până când tăiței sunt alunecați.
Se ornează cu coriandru sau ceapă verde.