Glisoare tăiate de măcelar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați glisoarele tăiate ale măcelarului. Această rețetă servește 4 și costă 2,52 USD pe porție. O porție conține 493 calorii, 23g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână chifle cu aluat, piper, brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 58 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Friptură de măcelar, Alegerea măcelarului' Risotto, și Pui De Măcelărie.
Instrucțiuni
Combinați 1/4 cană de oțet și zahăr într-un castron mic, amestecând până se dizolvă zahărul.
Adăugați șalotă în amestecul de oțet; aruncați. Acoperiți și răciți 30 de minute. Aruncă.
Împărțiți carnea de vită în 8 porții egale; modelați ușor fiecare porție într-o pastă groasă de 1/4 inch, având grijă să nu împachetați carnea de vită.
Presărați uniform ambele părți ale chiftelelor cu sare și piper.
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați chiftele în tigaie; gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere; nu apăsați pe chiftele în timp ce gătesc.
Combinați restul de 1 lingură de oțet, ulei, muștar și sos de soia într-un castron mare, amestecând cu un tel.
Adăugați rucola și arpagic; aruncați ușor pentru a acoperi.
Combinați maioneza și brânza într-un castron mic.
Întindeți jumătatea inferioară a fiecărui coc cu aproximativ 2 lingurițe de amestec de maioneză. Completați fiecare glisor cu 1 patty, aproximativ 1/4 cană de amestec de rucola, 1 lingură de șalotă murată și 1 blat de COC.