Glisoare tăiate de măcelar

Glisoare tăiate de măcelar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați glisoarele tăiate ale măcelarului. Această rețetă servește 4 și costă 2,52 USD pe porție. O porție conține 493 calorii, 23g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână chifle cu aluat, piper, brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 58 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Friptură de măcelar, Alegerea măcelarului' Risotto, și Pui De Măcelărie.

Instrucțiuni

1
Combinați 1/4 cană de oțet și zahăr într-un castron mic, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați șalotă în amestecul de oțet; aruncați. Acoperiți și răciți 30 de minute. Aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OțetOțet
3
Se scurge; pus deoparte.
4
Împărțiți carnea de vită în 8 porții egale; modelați ușor fiecare porție într-o pastă groasă de 1/4 inch, având grijă să nu împachetați carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
5
Presărați uniform ambele părți ale chiftelelor cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
6
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
TigaieTigaie
7
Adăugați chiftele în tigaie; gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere; nu apăsați pe chiftele în timp ce gătesc.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Combinați restul de 1 lingură de oțet, ulei, muștar și sos de soia într-un castron mare, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
MuștarMuștar
OțetOțet
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
9
Adăugați rucola și arpagic; aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RucolaRucola
ArpagicArpagic
10
Combinați maioneza și brânza într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Întindeți jumătatea inferioară a fiecărui coc cu aproximativ 2 lingurițe de amestec de maioneză. Completați fiecare glisor cu 1 patty, aproximativ 1/4 cană de amestec de rucola, 1 lingură de șalotă murată și 1 blat de COC.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
RucolaRucola
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
RolaRola
DificultateExpert
Gata În58 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista