Glisoarele mediteraneene Bison ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 218 calorii, 19g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână chifle brioche, sos marinara, șofran tulpină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Glisoare Bison, Glisoare Bison, și Glisoare Bison cu Guacamole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 450 de grade F. se gătește orezul conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Într-o tigaie mică la foc mic, prăjiți migdalele până devin aurii, 8 minute. Într-un castron folosind mâinile, amestecați bizon, orez, migdale,stafide, 1/4 cană pătrunjel, 2 linguri mentă, sare și piper. Forminto 24 bile, 1 1/2 inci fiecare. Ungeți un vas de copt de 9" x 13" cu 2 linguri de ulei de măsline; aranjați chiftelele în vas, atingând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Chiftele
Ulei De Măsline
Migdale
Pătrunjel
Stafide
Bizon
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Mentă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
Cuptor
2
Coaceți până când este ferm și ușor roz în centru, 15 minute. Într-un castron, combinați iaurtul, sucul de lămâie, 1 lingură de apă, rămânând 1 lingură de ulei de măsline, pătrunjel, mentă; șofran (dacă se dorește) și sareși piper după gust. Într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, încălziți marinarsos. Completați fiecare chiflă brioche cu 2 linguri sos marinara,chifteluță, 1/2 lingură sos de iaurt și o frunză de mentă.