Glisoare De Piept Trase
Rețeta tras cursoare piept ar putea satisface pofta ta evreiască în aproximativ 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 151 calorii, 17g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de ardei iute ancho, ardei iute guajillo, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Portocaliu-Glisoare Pentru Piept Pentru Grătar, Glisoare Cu Piept De Ghimbir Cu Cinci Condimente, și Glisoare Pentru Piept De Inspirație Asiatică.
Instrucțiuni
Cu un arzător de plită setat la mare, folosiți clești pentru a ține fiecare chile la aproximativ 3 inci de flacără și prăjiți până când este ușor umflat și aromat, aproximativ 1 minut. Repetați cu ardeii iute rămași, transferându-i într-un castron mare, așa cum este prăjit. Acoperiți ardeii iute cu aproximativ 1 litru de apă clocotită. (Dacă ardeii iute plutesc, perforați fiecare cu un cuțit mic pentru a lăsa apa înăuntru.) Abrupți ardeii iute până la moale și flexibil, aproximativ 30 de minute.
Se scurge și se lasă să se răcească. Odată ce ardeii iute sunt suficient de reci pentru a fi manipulați, îndepărtați tulpinile și majoritatea semințelor și transferați-le într-un blender sau vasul unui robot de bucătărie.
În timp ce ardeii iute se înmoaie, aranjați un raft la aproximativ 6 inci de flacără și preîncălziți broilerul. Aranjați roșiile pe tigaia broiler sau pe o foaie de copt și fierbeți, răsturnând de mai multe ori pentru a expune toate părțile, până când întreaga suprafață este carbonizată, 5 până la 6 minute.
Lăsați roșiile să se răcească ușor, apoi îndepărtați și aruncați pielea carbonizată.
Adăugați carnea de roșii la ardei iute în blender sau robot de bucătărie.
Adăugați usturoiul, oregano, chimenul, cuișoarele și 1 cană de apă și procesați până se omogenizează.
Aranjați un suport în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 300 F.
Tăiați o bucată de pergament într-o rundă de aceeași dimensiune ca un cuptor olandez mare.
Condimentează carnea cu sare și piper. Într-un cuptor olandez mare la foc moderat, încălziți uleiul până când este fierbinte, dar nu fumați. Lucrând în loturi, căutați carnea până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 4 minute pe fiecare parte. Ca rumenit, transferați carnea pe o farfurie.
Odată ce toată carnea este arsă, întoarceți-o pe toată în oală și adăugați Chile-tomato pur corkule rezervat. Aduceți la fierbere și apoi așezați pergamentul rotund peste carne. Acoperiți oala cu un capac și transferați-o în cuptor. Gatiti pana cand carnea este foarte frageda si se destrama, aproximativ 3 ore. Aruncați pergamentul, apoi transferați carnea pe o tăietură și folosiți două furculițe pentru a o sfărâma în bucăți mici, aruncând orice exces de grăsime. Îndepărtați orice exces de grăsime din lichidul de fierbere, apoi întoarceți carnea în oală și amestecați pentru a combina. Se condimentează cu sare și piper. Faceți înainte: pieptul poate fi făcut înainte și depozitat cu lichidul său de fierbere, într-un recipient etanș la frigider, până la 3 zile. Pentru a reîncălzi, așezați porția dorită într-o tigaie de dimensiuni adecvate la foc moderat și gătiți până se încălzește.
Împărțiți pieptul tras uniform printre chifle (aproximativ 2 linguri pe chiflă) și serviți imediat.