Glisoare De Filet De Porc Cu Crustă De Biscuiți

Glisoare De Filet De Porc Cu Crustă De Biscuiți
Dacă aveți în jur 1 oră și 5 minute pentru a petrece în bucătărie, glisoarele de filet de porc cu crustă de biscuiți ar putea fi grozave fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 24 de porții cu 348 calorii, 17g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un buget prietenos Hor d ' oeuvre. 78 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți pesmet, amestec de biscuiți cu zahăr, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, ceea ce e bine. Încercați Glisoare De Filet De Porc Cu Crustă De Biscuiți, Glisoare De Filet De Porc Cu Crustă De Muștar, și Glisoare De Filet De Porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți amestecul de biscuiți cu zahăr conform instrucțiunilor pachetului și răciți-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Cookie MixZahăr Cookie Mix
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați o foaie de copt cu margini cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Rupeți prăjiturile cu zahăr în bucăți mari. În vasul de lucru al unui robot de bucătărie, așezați prăjiturile și pesmetul împreună și pulsați până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Scoateți 2 căni de firimituri și așezați-le pe o foaie de copt separată.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Într-un castron mic, amestecați muștarul și puțină sare și piper. Înveliți filetele cu amestecul de muștar, apoi rulați în amestecul de firimituri de biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Cană De Stropi De Portocale și Maro1/2 Cană De Stropi De Portocale și Maro
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Așezați pe foaia de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
7
Coaceți până când un termometru pentru carne introdus în filet înregistrează 155 de grade F, 25 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Pentru a servi, feliați subțire filetul în cruce.
10
Așezați 1 până la 2 lingurițe de sos de afine pe jumătatea inferioară a fiecărui coc. Se acoperă cu carnea de porc feliată și maioneză, ceapă și salată, dacă se dorește. Apoi acoperiți cu blatul cocului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
11
Se servește cald sau la temperatura camerei.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vin spumant și spumant rosul sunt alegeri excelente pentru Slider. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Bodega NQN Patagonia Malman Extra Brut. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Bodega NQN Patagonia Malma Extra Brut
Bodega NQN Patagonia Malma Extra Brut
Galben intens cu nuanțe aurii. Aromele de fructe de padure rosii si citrice caracterizeaza vinul, impreuna cu o nota de paine prajita si nuca de la imbatranire pe drojdie. Un vin proaspăt cu aciditate delicată și un finisaj moale.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții24
Scor De Sănătate8
Revista