Glisoare De Filet De Porc Cu Crustă De Biscuiți

Glisoare De Filet De Porc Cu Crustă De Biscuiți
Dacă aveți în jur 1 oră și 5 minute pentru a petrece în bucătărie, glisoarele de filet de porc cu crustă de biscuiți ar putea fi grozave fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 24 de porții cu 348 calorii, 17g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un buget prietenos Hor d ' oeuvre. 78 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți pesmet, amestec de biscuiți cu zahăr, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, ceea ce e bine. Încercați Glisoare De Filet De Porc Cu Crustă De Biscuiți, Glisoare De Filet De Porc Cu Crustă De Muștar, și Glisoare De Filet De Porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți amestecul de biscuiți cu zahăr conform instrucțiunilor pachetului și răciți-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Cookie MixZahăr Cookie Mix
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați o foaie de copt cu margini cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Rupeți prăjiturile cu zahăr în bucăți mari. În vasul de lucru al unui robot de bucătărie, așezați prăjiturile și pesmetul împreună și pulsați până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Scoateți 2 căni de firimituri și așezați-le pe o foaie de copt separată.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Într-un castron mic, amestecați muștarul și puțină sare și piper. Înveliți filetele cu amestecul de muștar, apoi rulați în amestecul de firimituri de biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1/2 Cană Prăjituri Oreo Zdrobite1/2 Cană Prăjituri Oreo Zdrobite
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Așezați pe foaia de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Coaceți până când un termometru pentru carne introdus în filet înregistrează 155 de grade F, 25 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Pentru a servi, feliați subțire filetul în cruce.
10
Așezați 1 până la 2 lingurițe de sos de afine pe jumătatea inferioară a fiecărui coc. Se acoperă cu carnea de porc feliată și maioneză, ceapă și salată, dacă se dorește. Apoi acoperiți cu blatul cocului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scos Din Carcasa LinkuluiScos Din Carcasa Linkului
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
11
Se servește cald sau la temperatura camerei.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vin spumant și spumant rosul sunt alegeri excelente pentru Slider. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Bodega NQN Patagonia Malman Extra Brut. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Bodega NQN Patagonia Malma Extra Brut
Bodega NQN Patagonia Malma Extra Brut
Galben intens cu nuanțe aurii. Aromele de fructe de padure rosii si citrice caracterizeaza vinul, impreuna cu o nota de paine prajita si nuca de la imbatranire pe drojdie. Un vin proaspăt cu aciditate delicată și un finisaj moale.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții24
Scor De Sănătate8
Revista