Glisoare De Filet De Porc Cu Crustă De Biscuiți
Dacă aveți în jur 1 oră și 5 minute pentru a petrece în bucătărie, glisoarele de filet de porc cu crustă de biscuiți ar putea fi grozave fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 24 de porții cu 348 calorii, 17g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un buget prietenos Hor d ' oeuvre. 78 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți pesmet, amestec de biscuiți cu zahăr, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, ceea ce e bine. Încercați Glisoare De Filet De Porc Cu Crustă De Biscuiți, Glisoare De Filet De Porc Cu Crustă De Muștar, și Glisoare De Filet De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți amestecul de biscuiți cu zahăr conform instrucțiunilor pachetului și răciți-l.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați o foaie de copt cu margini cu folie de aluminiu.
Rupeți prăjiturile cu zahăr în bucăți mari. În vasul de lucru al unui robot de bucătărie, așezați prăjiturile și pesmetul împreună și pulsați până se sfărâmă.
Scoateți 2 căni de firimituri și așezați-le pe o foaie de copt separată.
Într-un castron mic, amestecați muștarul și puțină sare și piper. Înveliți filetele cu amestecul de muștar, apoi rulați în amestecul de firimituri de biscuiți.
Așezați pe foaia de copt pregătită.
Coaceți până când un termometru pentru carne introdus în filet înregistrează 155 de grade F, 25 până la 35 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Pentru a servi, feliați subțire filetul în cruce.
Așezați 1 până la 2 lingurițe de sos de afine pe jumătatea inferioară a fiecărui coc. Se acoperă cu carnea de porc feliată și maioneză, ceapă și salată, dacă se dorește. Apoi acoperiți cu blatul cocului.
Se servește cald sau la temperatura camerei.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vin spumant și spumant rosul sunt alegeri excelente pentru Slider. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Bodega NQN Patagonia Malman Extra Brut. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Bodega NQN Patagonia Malma Extra Brut]()
Bodega NQN Patagonia Malma Extra Brut
Galben intens cu nuanțe aurii. Aromele de fructe de padure rosii si citrice caracterizeaza vinul, impreuna cu o nota de paine prajita si nuca de la imbatranire pe drojdie. Un vin proaspăt cu aciditate delicată și un finisaj moale.