Glisoare De Desert Cu Ciocolată

Glisoare De Desert Cu Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați glisoarele de desert cu ciocolată. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 659 calorii. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână frișcă, frunze de mentă, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Glisoare De Friptură De Porc Cu Ciocolată, Ciocolata Dovleac Sex Într-O Tigaie Desert, și Desert De Vis Cu Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.într-un castron mare, amestecați făina, 1/2 cană zahăr granulat, praful de copt și 1/2 linguriță sare până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Tăiați în 1/2 cană de unt, folosind blenderul sau furculița de patiserie, până când amestecul arată ca firimituri grosiere. Într-un castron mic, amestecați frișca și 2 ouă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
UntUnt
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
3
Se adaugă la amestecul de firimituri; se amestecă cu furculița doar până se formează aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
4
Pe suprafața ușor făinată, frământați aluatul de 3 sau 4 ori. Pat aluat la 1 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
5
Tăiați cu tăietor rotund de 1 3/4 inch. Pe foaia de cookie-uri unsuroase, așezați runde la aproximativ 1 inch distanță. Bateți oul rămas; periați peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Se presară cu zahăr grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GrosierZahăr Grosier
7
Coaceți 18 până la 20 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți shortcakes din foaia cookie în raftul de răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
9
În partea de sus a cazanului dublu, amestecați 1/3 cană zahăr granulat, amidonul de porumb și 1/8 linguriță sare. Adăugați treptat lapte, amestecând cu sârmă, până când se amestecă. Gatiti peste apa clocotita, amestecand continuu, pana cand amestecul se ingroasa si acopera spatele unei linguri de metal, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ApăApă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
BatetiBateti
10
Se ia de pe foc.
11
Adăugați chipsuri de ciocolată, 1 lingură de unt și vanilia; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
VanilieVanilie
UntUnt
12
Turnați budinca în castron; acoperiți suprafața direct cu folie de plastic pentru a preveni formarea pielii. Se răcește 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
13
Shortcakes Split. Se amestecă budinca cu măturică. Lingurați aproximativ 2 linguri de budincă pe fiecare fund de shortcake; acoperiți cu blaturi de shortcake.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
14
Se ornează cu zmeură și mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
MentăMentă
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Revista