Glisoare Bison cu Guacamole
Glisoarele Bison cu Guacamole ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,0 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 533 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Un amestec de sare, suc de lime, roșii Rome și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Glisoare Bison cu Guacamole, Glisoare Bison, și Glisoare Bison pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați avocado, smântână, suc de lămâie și coajă, jalapeo, coriandru, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper până se îngroașă. Apăsați folia de plastic pe suprafața guacamolului și dați-o la frigider.
Combinați bizonul, usturoiul și sarea și piperul rămas într-un castron mic. Formați-vă în opt torturi de 2 uncii, transferați-le pe o farfurie și puneți-le deoparte.
Preîncălziți un grătar sau o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Grătați glisoarele până când sunt fierte bine; 4 minute pe fiecare parte pentru mediu.
Puneți o frunză de salată, o felie de Roșie și un inel de ceapă pe jumătatea inferioară a fiecărui coc și deasupra cu 2 linguri de guacamole.
Adăugați un glisor și deasupra cu cealaltă jumătate de COC.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros circulatory din Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.