Glisiere italiene de pui cu gem de roșii

Glisiere italiene de pui cu gem de roșii
Glisoarele de pui italiene cu gem de roșii ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 55g de proteine, 56G de grăsime, și un total de 1128 calorii. Pentru $ 5.75 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, piept de pui, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Italiană Tras de pui și Kale Sliders, Dulceață de roșii dulce și picantă, și Lot Mic Gem De Roșii Cherry.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți uleiul de măsline într-un vas mediu la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați ceapa și transpirați timp de 3 minute pentru a se înmuia. Se amestecă usturoiul și se lasă să gătească încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați toate ingredientele rămase de gem, cu excepția pătrunjelului. Se amestecă 1/4 cană de apă împreună cu ceapa și se aduce la foc mic. Întoarceți focul la minim și lăsați să fiarbă timp de 25 până la 30 de minute până când cea mai mare parte a lichidului s-a redus și roșiile sunt moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
GemGem
5
Se ia de pe foc și se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
6
Scoateți fiecare bucată de pui până când are o grosime de aproximativ 1/4 inci. Feliați fiecare sân în 6 bucăți. Condimentează generos cu sare și piper, după gust
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, prăjiți pancetta până se rumenesc și crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Scoateți pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
9
În aceeași tigaie în care a fost gătită pancetta, prăjiți bucățile de piept de pui la foc mediu-mare, în loturi, timp de 2 minute. Întoarceți și gătiți încă 2 minute. Topiți fiecare bucată de pui cu o felie de brânză mozzarella, acoperiți cu un capac și gătiți până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Pentru a asambla, puneți bucățile de piept de pui pe jumătatea inferioară a fiecărei role. Se acoperă cu o felie de pancetta, apoi aproximativ 1 lingură de gem de roșii și o frunză de busuioc. Acoperiți cu jumătatea superioară a ruloului și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
GemGem
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate38
Revista