Glisiere italiene de pui cu gem de roșii
Glisoarele de pui italiene cu gem de roșii ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 55g de proteine, 56G de grăsime, și un total de 1128 calorii. Pentru $ 5.75 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, piept de pui, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Italiană Tras de pui și Kale Sliders, Dulceață de roșii dulce și picantă, și Lot Mic Gem De Roșii Cherry.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți uleiul de măsline într-un vas mediu la foc mediu.
Adăugați ceapa și transpirați timp de 3 minute pentru a se înmuia. Se amestecă usturoiul și se lasă să gătească încă 2 minute.
Adăugați toate ingredientele rămase de gem, cu excepția pătrunjelului. Se amestecă 1/4 cană de apă împreună cu ceapa și se aduce la foc mic. Întoarceți focul la minim și lăsați să fiarbă timp de 25 până la 30 de minute până când cea mai mare parte a lichidului s-a redus și roșiile sunt moi.
Se ia de pe foc și se amestecă pătrunjelul.
Scoateți fiecare bucată de pui până când are o grosime de aproximativ 1/4 inci. Feliați fiecare sân în 6 bucăți. Condimentează generos cu sare și piper, după gust
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, prăjiți pancetta până se rumenesc și crocante.
Scoateți pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
În aceeași tigaie în care a fost gătită pancetta, prăjiți bucățile de piept de pui la foc mediu-mare, în loturi, timp de 2 minute. Întoarceți și gătiți încă 2 minute. Topiți fiecare bucată de pui cu o felie de brânză mozzarella, acoperiți cu un capac și gătiți până când brânza este topită.
Pentru a asambla, puneți bucățile de piept de pui pe jumătatea inferioară a fiecărei role. Se acoperă cu o felie de pancetta, apoi aproximativ 1 lingură de gem de roșii și o frunză de busuioc. Acoperiți cu jumătatea superioară a ruloului și serviți.