Glazură De Vanilie
Glazura de vanilie este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție conține 343 calorii, 0g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca o glazură. Dacă aveți la îndemână lapte, zahăr pudră, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Glazură De Unt De Vanilie Și Glazură De Brânză Cremă De Căpșuni, Tort de vanilie sănătos cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten, cu glazură de brânză cremă de fasole de vanilie, și Mini Cupcakes de fasole de vanilie cu glazură de unt de vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, cu un mixer (de preferință echipat cu atașament de măturică) la viteză mică, bateți untul, 2 căni de zahăr pudră și sarea până se amestecă.
Adăugați lapte și vanilie; bateți până se amestecă.
Adăugați zahărul pudră rămas, 1 cană la un moment dat, bătând până se încorporează. Rotiți mixerul la viteză mare și bateți glazura până când este pufos și neted.
Glazura de cafea: înlocuiți laptele și vanilia cu 4 lingurițe de pulbere de espresso instant dizolvate în 3 linguri de apă fierbinte, apoi răcite.
Glazura de lămâie: înlocuiți laptele cu 2 linguri de suc de lămâie și vanilie cu 2 lingurițe de coajă de lămâie rasă.
Glazură de mentă: înlocuiți vanilia cu 4 lingurițe crme de menthe sau 1 linguriță extract de mentă și 2 sau 3 picături colorant alimentar verde, dacă doriți.
Glazura de portocale: înlocuiți laptele cu 2 linguri de suc de portocale și vanilie cu 2 lingurițe de coajă de portocală rasă.