Glazură de Caramel VI

Caramel Frosting VI ar putea fi doar glazura pe care o căutați. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 98 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de lapte, unt, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Cupcakes cu dovleac Caramel cu glazură de brânză cremă de scorțișoară Caramel, Cupcakes Cu Dovleac Caramel Cu Glazură De Brânză Cremă De Scorțișoară Caramel, și Cupcakes umplute cu Caramel cu glazură de caramel biciuită.
Instrucțiuni
Într-o cratiță superficială de 6 inci, amestecați bine zahărul brun și făina. Se amestecă untul și laptele și se gătește la foc mediu-mare până când amestecul ajunge la fierbere. Se fierbe exact 1-1 / 2 minute.
Se ia de pe foc. Se lasă să se răcească 5 minute. Bateți cu o lingură de lemn până când amestecul începe să se îngroașe.
Amestecați vanilia și continuați să bateți până când glazura este consistența mierii groase, nu mai mult de 1 până la 2 minute.
Se toarnă imediat glazura de caramel pe tortul răcit și se întinde rapid cu spatele unei linguri calde înainte ca glazura să înceapă să se instaleze. Se presara rapid partea de sus a tort cu nuci pecan prăjite. Glazura se va configura complet în câteva ore.