Glazură De Caramel

Glazură De Caramel
Glazura de Caramel ar putea fi doar glazura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 353 calorii, 2G de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, lapte evaporat, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Glazură De Caramel, Cupcakes cu mere fără ou cu glazură de Caramel, și Tort de ovăz cu glazură de Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați zahărul, untul și laptele într-o cratiță mare; aduceți la fierbere la foc mediu. Acoperiți și gătiți 2 până la 3 minute pentru a spăla cristalele de zahăr de pe părțile laterale ale tigaiei. Descoperiți și gătiți, amestecând constant, până când un termometru cu bomboane înregistrează 234 (etapa cu bile moi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
BomboaneBomboane
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
2
Se ia de pe foc și se adaugă vanilie (nu se amestecă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
3
Lăsați să se răcească 10 minute. Bateți la viteză medie cu un mixer electric 6 până la 7 minute sau până când glazura se răspândește consistență.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazurăGlazură
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista