Glazură De Caise
Glazura de caise ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 28 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 6%, care este improvizabil. Rețete similare sunt Pâine Prăjită Cu Caise Cu Glazură De Caise, Pui Cu Glazură De Caise, și Carne De Porc Cu Glazură De Caise.
Instrucțiuni
Aduceți conservele și romul la fiert într-o cratiță mică la foc mediu, amestecând des. Gatiti, amestecand des, pana cand ultimele picaturi care se agata de lingura sunt foarte lipicioase si reticente in a lasa lingura, 2 pana la 3 minute. Se strecoară printr-o sită de sârmă într-un castron mic, apăsând puternic pe solide. Utilizați cald.
Înlocuiți conservele de coacăze roșii cu conservele de caise.
Din cartea Kaffeehaus: cele mai bune deserturi din clasicele Caf-uri din Viena, Budapesta și Praga de Rick Rodgers-2002publicat în 2002 de Clarkson Potter/Publishers, membru al Crown Publishing Group, o divizie a Random House, Inc.