Glazură De Caise

Glazură De Caise
Glazura de caise ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 28 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 6%, care este improvizabil. Rețete similare sunt Pâine Prăjită Cu Caise Cu Glazură De Caise, Pui Cu Glazură De Caise, și Carne De Porc Cu Glazură De Caise.

Instrucțiuni

1
Aduceți conservele și romul la fiert într-o cratiță mică la foc mediu, amestecând des. Gatiti, amestecand des, pana cand ultimele picaturi care se agata de lingura sunt foarte lipicioase si reticente in a lasa lingura, 2 pana la 3 minute. Se strecoară printr-o sită de sârmă într-un castron mic, apăsând puternic pe solide. Utilizați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
BolBol
2
GLAZURĂ DE COACĂZE ROȘII
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
3
Înlocuiți conservele de coacăze roșii cu conservele de caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CaiseConserve De Caise
ConservăConservă
CoacăzeCoacăze
4
Din cartea Kaffeehaus: cele mai bune deserturi din clasicele Caf-uri din Viena, Budapesta și Praga de Rick Rodgers-2002publicat în 2002 de Clarkson Potter/Publishers, membru al Crown Publishing Group, o divizie a Random House, Inc.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista