Glazură cu șuncă de zmeură

Glazură cu șuncă de zmeură
Glazura cu șuncă de zmeură ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0 g de proteine , 1 g de grăsimi și un total de 41 de calorii . Această rețetă fără gluten și lacto ovo-vegetariană servește 12 și costă 21 de cenți per porție . Dacă aveți la îndemână suc de mere, dulceață de zmeură, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 7% , ceea ce este foarte rău (dar încă reparabil). Încercați Glazură cu zmeură Chipotle pentru șuncă , șuncă la cuptor cu glazură de șuncă de zahăr brun și șuncă la cuptor cu glazură de șuncă de zahăr brun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, combinați sucul de mere, sucul de lămâie și amidonul de porumb; se amestecă până la omogenizare. Se amestecă jumătate din dulceață. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se ingroasa si clocotesc. Se amestecă untul și dulceața rămasă. Gatiti si amestecati pana se topeste untul. În ultimele 10 minute ale timpului de coacere a șuncii, puneți glazură peste toată șunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista