Glazură Cu Cremă De Unt De Lămâie-Portocală
Glazura cu cremă de unt de lămâie-portocală este o fără gluten și vegetarian glazură. Această rețetă face 10 porții cu 523 calorii, 0g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de suc de portocale, suc de lămâie, suc de portocale suplimentar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Cupcakes vegani cu Verbena cu lămâie cu glazură "cremă de unt" de portocale-migdale, Cupcakes Proaspete De Portocale Cu Glazură De Unt De Portocale, și Glazură De Unt De Portocale.
Instrucțiuni
Bateți untul, coaja de portocală și coaja de lămâie la viteză medie cu un mixer electric 1 până la 2 minute sau până când sunt cremoase; adăugați treptat zahăr pudră alternativ cu suc de lămâie și 5 linguri. suc proaspăt de portocale, bătând la viteză mică până la amestecare după fiecare adăugare.
Adăugați până la 1 lingură. suc de portocale proaspăt suplimentar, 1 linguriță. la un moment dat, până când se atinge consistența dorită.