Rețeta fasolei lungi chinezești glazurate este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un super fără gluten, primar și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare chinezească. O porție conține 163 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.54 pe portie, veți obține o garnitură care servește 4. Dacă aveți la îndemână sare și piper proaspăt crăpat, bulion de pui, miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 57 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 32%. Încercați Fasole Lungă Chinezească Glazurată (Sau Fasole Verde), Carne De Vită Cu Fasole Lungă Chineză, și Fasole lungă chineză cu caju pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare cu apă clocotită, albiți fasolea lungă timp de 2 minute până când este ușor fragedă. Se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați scallions, ghimbir și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
4
Se amestecă împreună.
5
Adăugați fulgi de ardei roșu și fasole lungă. Se lasă să gătească câteva minute. Se amestecă bulionul de pui, mierea și uleiul de susan. Condimentați cu sare și piper, după gust și adăugați semințe de susan, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
5 Uncii De Ceață Tocată
Ciupiți Semințele De Susan Alb
Toppinguri, Opționale
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, vin. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.