Glazura De Vin Fiert
Glazura de vin fiert ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție conține 297 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,04 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, nucșoară măcinată, cuișoare măcinate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Vin fiert – nu trebuie confundat cu vinul de mucegai, Vin Fiert {Vin Fierbinte-Vin Chaud}, și Vin Fiert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți vinul, zahărul brun, fâșia de coajă de portocală, ienibaharul măcinat, cuișoarele măcinate, nucșoara măcinată și scorțișoara măcinată la fiert într-o cratiță la foc mare; se fierbe 7 până la 10 minute sau până se reduce la 1/4 cană.
Se ia de pe foc și se amestecă sarea kosher până se dizolvă. Aruncați coaja de portocală și amestecați zahărul pudră până se omogenizează.