Glased Pui cu Lămâie Relish

Glased Pui cu Lămâie Relish
Glazed Chicken with Lemon Relish este o rețetă fără gluten cu 6 porții. Pentru 1,06 USD per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 328 de calorii, 21 g de proteine și 24 g de grăsime per porție. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și luați bulion de pui, coastă de țelină, ardei și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 32%, ceea ce este destul de rău. Nachos de pui la grătar cu glazură cu miere de chipotle cu sos de brânză Monterey Jack, gust de avocado și jalapenos carbonizat, pui la grătar cu lămâie și ierburi cu piure (și gust de roșii) și somon glazurat cu condiment de grapefruit picant sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, combinați primele șapte ingrediente; aduce la fierbere. Reduceți focul și fierbeți, neacoperit, timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Verde, TăiatăCeapă Verde, Tăiată
2
Se ia de pe foc. Înmuiați bucățile de pui în glazură; așezați pe grătarul pentru broiler. Se prăjesc, la aproximativ 5 inchi de căldură, timp de 12 minute, ungând de mai multe ori cu glazură. întoarce puiul; se mai coace 10-12 minute sau până când este gata. Între timp, tăiați porțiunea exterioară de coajă de la lămâie; pus deoparte. tăiați și aruncați membrana albă. un sfert de lamaie; aruncați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Ardei Roșu Dulce Mic, Tăiat1/4 Ardei Roșu Dulce Mic, Tăiat
Ardei Roșu Dulce, TăiatArdei Roșu Dulce, Tăiat
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
3
Pune lamaia si coaja intr-un robot de bucatarie sau blender; procesați până când coaja este tocată fin. adăugați ingredientele rămase pentru gust; procesați până când legumele sunt tocate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Serviți cu puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista