Glace De Pui
Glace de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 13 porții cu 222 calorii, 15g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână crenguțe de pătrunjel, boabe de piper, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma frunzele de dafin, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Adorabili Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Pui cu ciuperci Demi-Glace și smochine, Glace Glazură, și Plăcintă Cu Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Așezați puiul într-o tigaie pentru pui sau într-o tigaie de prăjire superficială acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 425 timp de 1 oră, întorcând coapsele după 30 de minute.
Puneți puiul într-o oală mare. Adăugați cu grijă 2 căni de apă rece în tigaia broiler, răzuind pentru a slăbi bucățile rumenite; se toarnă lichid în oală.
Adăugați ceapa și ingredientele rămase.
Adăugați restul de 10 căni de apă rece; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 2 ore; suprafața degresată ocazional, aruncând spuma.
Se strecoară stocul printr-o sită fină căptușită cu pânză de brânză sau un prosop subțire de bumbac într-un castron mare; aruncați solidele. Se răcește stocul la temperatura camerei. Acoperiți și răciți stocul timp de 8 ore sau peste noapte.
Degresați grăsimea solidificată de pe suprafața stocului și aruncați-o.
Puneți stocul într-o cratiță medie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până la sirop și reduceți la 6 linguri (aproximativ 1 oră și 15 minute), degresând spuma după cum este necesar.