Gingersnap Eggnog
Gingersnap Eggnog este un fără gluten și vegetarian băutură. Pentru $ 4.04 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 58G de grăsime, și un total de 995 calorii. Această rețetă servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Un amestec de zahăr, lichior de ghimbir domaine de canton, robot de bucătărie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Cheesecake cu ouă cu crustă de ghimbir, Cheesecake Cu Ouă Cu Crustă De Ghimbir, și Eggnog pâine cu ciocolată cu unt brun glazură de Eggnog pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați albușurile de ou în vasul unui mixer de stand și bateți la viteză mică până se spumează, aproximativ 30 de secunde. Creșteți viteza la mediu-mare și, urmărind cu atenție, bateți până când sunt aproximativ consistența cremei de ras, aproximativ 90 de secunde. Reduceți viteza la mediu. Cu mixerul în funcțiune, adăugați jumătate de zahăr și bateți până se încorporează, aproximativ 30 de secunde.
Transferați albii într-un castron mare. Nu spălați vasul.
Adăugați gălbenușurile de ou și zahărul rămas în vasul mixerului de stand acum gol și bateți la viteză medie-mare până la galben pal și ribbony, oprind mașina și răzuind părțile laterale cu o spatulă de cauciuc, după cum este necesar, aproximativ 2 minute în total.
Adăugați lapte, smântână, rom și lichior de ghimbir și amestecați la viteză mică pentru a combina.
Folosind o spatulă de cauciuc sau un tel de mână, împăturiți albușurile bătute în amestecul de gălbenuș de ou/lapte până se încorporează complet.
Așezați snaps de ghimbir măcinat într-o farfurie de plăcintă superficială. Picurați marginea fiecărui pahar în ouă și apăsați în fursecuri de ghimbir măcinate. Polonic eggnog în sticlă, praf cu mai multe gingersnaps sol, și se servește.