Gingered Acorn Squash

Gingered Acorn Squash ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 95 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei de ghindă, suc de portocale, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este minunat. Încercați Gingered Acorn Suc De Fructe Supa, File de cod picant cu sos de nucă de cocos-Squash peste dovlecei de ghindă prăjiți, și Butternut Squash tăiței Turcia Bolognese umplute ghindă Squash cu Gruyere topit: două moduri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Aranjați jumătățile de dovlecei tăiate cu fața în sus într-un vas de copt superficial.
Puneți o lingură de suc de portocale în fiecare cavitate.
Presărați fiecare cu ghimbir și nucșoară. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu.
Coaceți timp de 60 până la 90 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când dovlecelul este fraged. Timpul de coacere va depinde de mărimea dovlecelului.
Scoateți din cuptor, aruncați folia de aluminiu și lăsați dovlecelul să se odihnească 5 minute înainte de servire pentru a lăsa sucurile să se așeze.