Ginger Fizz

Ginger Fizz
Nevoie de o garnitură fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană? Ginger Fizz ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 55 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți prosecco, zahăr granulat, portocală și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Rodie Ghimbir Fizz, Castravete și ghimbir Fizz, și Ginger Apple Fizz.

Instrucțiuni

1
Aduceți o bucată de ghimbir de 3", curățată, feliată subțire, 1/2 cană zahăr crud sau granulat și 1/2 cană apă la fiert într-o cratiță mică; reduceți focul și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Lasă să se răcească. Se strecoară siropul printr-o sită cu ochiuri fine într-un borcan sau castron mic; aruncați ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Faceți înainte: siropul poate fi făcut cu 1 săptămână înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
1
Se toarnă 1/4 uncii de sirop de ghimbir în fiecare pahar coupe. Împărțind uniform, completați cu două sticle de 750 de mililitri Prosecco răcit (aproximativ 5 uncii pe pahar) și garnisiți fiecare cu o felie subțire de clementină sau portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ClementinăClementină
ProseccoProsecco
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista