Ginger Creme Anglaise
Ginger creme Anglaise ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 868 calorii, 11g de proteine, și 69G de grăsime pe porție. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, ghimbir măcinat, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mere Granny Smith și budincă de pâine cu ghimbir cu cremă de fasole de vanilie Anglaise și cremă Fraiche frisca, Ananas caramelizat cu ghimbir Cr cca anglaise, și Crincormme Anglaise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți smântâna, laptele, zahărul, ghimbirul și sarea într-o oală mică. Se aduce la foc mic la foc mediu, amestecând pentru a ajuta la dizolvarea zahărului. Când amestecul începe să baloneze în jurul marginilor oalei, scoateți-l de pe foc.
Umpleți un vas mare de metal pe jumătate cu gheață și apă rece și lăsați-l deoparte. Puneți gălbenușurile de ou într-un castron, bateți ușor și amestecați în aproximativ 1/2 cană de amestec de smântână fierbinte.
Se toarnă amestecul de ouă-cremă înapoi în oală și se amestecă pentru a se amesteca. Gatiti la foc mediu-mic, amestecand cu o spatula termorezistenta, pana cand amestecul ajunge la 160 pana la 165 pe un termometru citit instant si se ingroasa putin, 5 pana la 8 minute.
Se strecoară crme anglaise printr-o strecurătoare cu ochiuri fine într-un castron mediu și se pune într-un castron mai mare cu gheață și apă rece. Se amestecă frecvent până se răcește, aproximativ 10 minute. Chill, folie de plastic presată pe suprafață, cel puțin 1 oră și până la 3 zile.