Ginger Bug
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Ginger Bug. Această rețetă servește 8. Pentru $16.17 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și FODMAP are 26 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Un amestec de apă, ghimbir, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 10114 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de bucătărie hrănit. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 144 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 2%. Acest scor este improvizabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată De Bug, Bug Cupcakes, și Dragoste bug biscuiți.
Instrucțiuni
Încălziți apa într-o cratiță la foc mediu și amestecați în jaggery până se dizolvă complet. Răciți apa cu zahăr la temperatura camerei.
Aruncați ghimbirul într-un borcan de mărimea unei halbe, apoi acoperiți-l cu apă cu zahăr. Sigilați borcanul și lăsați-l să cultive la temperatura camerei timp de o zi.
A doua zi și în fiecare zi timp de 5 zile, amestecați 1 linguriță de zahăr și 1/2 uncie de ghimbir în borcan, apoi închideți borcanul bine. Între 3 și 5 zile, ar trebui să începeți să vedeți formarea bulelor, iar bug-ul dvs. ar trebui să miroasă drojdie și gingery. Când vedeți bule, bug-ul dvs. este gata de utilizare.
Pentru a utiliza bug-ul, strecurați 1/2 cană de lichid și amestecați-l cu 7 1/2 căni de lichid, cum ar fi suc de fructe sau ceai de plante îndulcit, sticlă și fermentați până la 3 zile.