Ginger Bug

Ginger Bug
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Ginger Bug. Această rețetă servește 8. Pentru $16.17 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și FODMAP are 26 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Un amestec de apă, ghimbir, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 10114 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de bucătărie hrănit. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 144 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 2%. Acest scor este improvizabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată De Bug, Bug Cupcakes, și Dragoste bug biscuiți.

Instrucțiuni

1
Pregătirea Bug-ului
2
Încălziți apa într-o cratiță la foc mediu și amestecați în jaggery până se dizolvă complet. Răciți apa cu zahăr la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JaggeryJaggery
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Aruncați ghimbirul într-un borcan de mărimea unei halbe, apoi acoperiți-l cu apă cu zahăr. Sigilați borcanul și lăsați-l să cultive la temperatura camerei timp de o zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Hrănirea Bug-ului
5
A doua zi și în fiecare zi timp de 5 zile, amestecați 1 linguriță de zahăr și 1/2 uncie de ghimbir în borcan, apoi închideți borcanul bine. Între 3 și 5 zile, ar trebui să începeți să vedeți formarea bulelor, iar bug-ul dvs. ar trebui să miroasă drojdie și gingery. Când vedeți bule, bug-ul dvs. este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
6
Folosind Bug-ul
7
Pentru a utiliza bug-ul, strecurați 1/2 cană de lichid și amestecați-l cu 7 1/2 căni de lichid, cum ar fi suc de fructe sau ceai de plante îndulcit, sticlă și fermentați până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Păstaie De Vanilie, Despicată și Răzuită1 Păstaie De Vanilie, Despicată și Răzuită
Ceai De PlanteCeai De Plante
DificultateExpert
Gata În144 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista