Ginger Ale-Șuncă Afumată Cu Zahăr Brun
Ginger Ale-zahăr brun afumat sunca ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 63G de grăsime, și un total de 1154 calorii. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână bourbon, conserve de ghimbir picant, muștar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 50 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept Afumat Cu Zahăr Brun Din Partea B, Zahăr Brun-Înghețată De Ghimbir, și Fursecuri Cu Zahăr Brun-Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Îndepărtați pielea de pe șuncă și tăiați grăsimea la grosimea de 1/4 inch. Faceți tăieturi superficiale în grăsime la o distanță de 1 inch într-un model de diamant.
Așezați șunca, cu grăsimea în sus, într-o tigaie; adăugați ghimbir și bourbon în tigaie. Acoperiți ușor cu folie.
Coaceți, acoperit, la 325 timp de 4 până la 4 1/2 ore sau până când un termometru pentru carne introdus în șuncă înregistrează 140, ungând cu sucuri de tigaie la fiecare 30 de minute.
Se amestecă împreună zahăr brun și următoarele 4 ingrediente.
Scoateți șunca din cuptor; descoperiți și presărați amestecul de zahăr peste șuncă, presând ușor amestecul în grăsime.
Coaceți, neacoperit, la 325 timp de 20 până la 25 de minute sau până când crusta este rumenită și un termometru pentru carne înregistrează 14
Transferați șunca pe o tăietură și lăsați să stea cu 15 minute înainte de a sculpta.