Ginger Ale-Șuncă Afumată Cu Zahăr Brun

Ginger Ale-Șuncă Afumată Cu Zahăr Brun
Ginger Ale-zahăr brun afumat sunca ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 63G de grăsime, și un total de 1154 calorii. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână bourbon, conserve de ghimbir picant, muștar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 50 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept Afumat Cu Zahăr Brun Din Partea B, Zahăr Brun-Înghețată De Ghimbir, și Fursecuri Cu Zahăr Brun-Ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Îndepărtați pielea de pe șuncă și tăiați grăsimea la grosimea de 1/4 inch. Faceți tăieturi superficiale în grăsime la o distanță de 1 inch într-un model de diamant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
3
Așezați șunca, cu grăsimea în sus, într-o tigaie; adăugați ghimbir și bourbon în tigaie. Acoperiți ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă DezghețatCutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă Dezghețat
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Coaceți, acoperit, la 325 timp de 4 până la 4 1/2 ore sau până când un termometru pentru carne introdus în șuncă înregistrează 140, ungând cu sucuri de tigaie la fiecare 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Se amestecă împreună zahăr brun și următoarele 4 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
6
Scoateți șunca din cuptor; descoperiți și presărați amestecul de zahăr peste șuncă, presând ușor amestecul în grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Coaceți, neacoperit, la 325 timp de 20 până la 25 de minute sau până când crusta este rumenită și un termometru pentru carne înregistrează 14
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
8
Transferați șunca pe o tăietură și lăsați să stea cu 15 minute înainte de a sculpta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 50 m.
Porții15
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista