Gina Mai Tai este un fără gluten și vegan rețetă cu 2 porții. Această băutură are 245 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți rom, suc de portocale, cireșe maraschino și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Gina ' s spanac Dip, Gina ' s Summer Tomato Pie, și Salata orzo a lui Gina pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Umpleți un agitator de cocktail 1/2 cu cuburi de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gummy Salvatori De Viață
100% Tequila Blanco
2
Adăugați sucul de ananas, sucul de portocale, romul ușor, romul întunecat, triple sec, sucul de lămâie și grenadina și agitați timp de 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procent De Tequila Blanco
Pudră De Gelatină De Merișoare
Avocado Hass Ușor Piure
Rom Ușor
1 Uncie De Vodcă Cu Zmeură
Rom închis
Zahăr Roșu Grosier
3
Se strecoară băuturile în 2 pahare umplute cu gheață și se garnisește cu cireșe maraschino și o roată portocalie.