Gin și Tonic la grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Gin și Tonic la grătar. Această rețetă servește 1 și costă 4,84 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fodmap prietenoasă și vegană are 710 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime per portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți amare, gheață, suliță de castraveți și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gin și Tonic, Franceză Gin Tonic felul meu, și Gin Tonic Tarte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați zahărul și 1/2 cană de apă într-o cratiță mică la foc mediu. Când zahărul se dizolvă, opriți focul, adăugați crengutele de mentă și lăsați să se răcească. Se strecoară într-un borcan curat. Poate fi păstrat la frigider timp de o săptămână.
Încălziți o tigaie pentru grătar și grătați feliile de var pe ambele părți, doar până când capătă urme frumoase de grătar, dar este încă ferm.
Tăiați 1 felie de var în bucăți și puneți-o în fundul unui agitator de cocktail sau amestecând sticla împreună cu castravetele tocate, amarul și 1 lingură de sirop simplu de mentă. Muddle pentru a zdrobi toate solidele.
Adăugați gheață în pahar și turnați peste gin. Se agită sau se amestecă pentru a obține gin rece. Se strecoară într-un pahar de martini (sau peste gheață într-un pahar înalt) și se acoperă cu un strop de apă tonică.
Garnisiți cu felia de tei la grătar și sulița de castraveți.