Gin și sorbet tonic
Sorbetul Gin & tonic este un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap desert. Această rețetă face 6 porții cu 288 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, apă tonică, albuș de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. 435 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 2%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Gin infuzat cu Grapefruit-Lemongrass-Lime și un cocktail gin & Tonic, Gin Tonic, și Tarte cu Gin Tonic.
Instrucțiuni
Puneți zahărul într-o tigaie cu 400 ml apă și încălziți la foc mic până se dizolvă. Creșteți căldura și fierbeți timp de 1 min.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
Se toarnă apa tonică într-un castron, se adaugă siropul de zahăr, apoi se răcește la frigider până se răcește.
Odată ce amestecul tonic este rece, adăugați gin, lime și zesturi de lămâie și suc și turnați într-un recipient, apoi congelați până când este înghețat, acest lucru va dura aproximativ 2 ore.
Scoateți sorbetul tocmai înghețat din congelator și rupeți-l cu o furculiță. Spumați albușul de ou cu o furculiță, apoi adăugați atât la un robot de bucătărie, cât și la puls pentru a blitz împreună, faceți-l rapid, astfel încât să nu înceapă să se topească.
Turnați amestecul înapoi în recipient și congelați până se solidifică. Congelați felii suplimentare de lămâi și Tei pe o tavă până se solidifică.
Serviți sorbetul scobit în pahare sau boluri mici acoperite cu felii de lămâie și lime