Gigantes plaki
Dacă aveți în jur 2 ore și 20 de minute pentru a petrece în bucătărie, Gigantes plaki ar putea fi un extraordinar fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă pentru a încerca. Acest fel principal are 489 calorii, 24g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,36 USD pe porție. 731 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fasole de unt, roșii, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 100%, ceea ce este extraordinar. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Gigantes Plaki (Fasole Grecească), Plaki De Pește, și Striped Bass Plaki.
Instrucțiuni
Înmuiați fasolea peste noapte în multă apă.
Se scurge, se clătește, apoi se pune într-o tigaie acoperită cu apă. Aduceți la fierbere, reduceți focul, apoi fierbeți timp de aproximativ 50 de minute până când este ușor fraged, dar nu moale.
Se scurge, apoi se lasă deoparte.
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare, introduceți ceapa și usturoiul, apoi gătiți la foc mediu timp de 10 minute până se înmoaie, dar nu se rumenesc.
Adăugați Roșia pură, gătiți încă un minut, adăugați ingredientele rămase, apoi fierbeți timp de 2-3 minute. Condimentează generos, apoi amestecă fasolea. Sfat într-un vas mare rezistent la cuptor, apoi coaceți timp de aproximativ 1 oră, neacoperit și fără a amesteca, până când fasolea este fragedă. Fasolea va absorbi toate aromele fabuloase, iar sosul se va îngroșa. Se lasă să se răcească, apoi se împrăștie cu pătrunjel și se stropesc cu puțin mai mult ulei de măsline pentru a servi.