Giblet Sos Mare

Giblet Sos Mare
Giblet Gravy Supreme ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 65g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 539 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 91 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână morcovi, țelină, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce este spectaculos. Încercați Sos Giblet, Sos Giblet, și Sos Giblet pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți măruntaiele și gâtul. Înfășurați ficatul etanș și răciți pentru a adăuga mai târziu sau salvați pentru alte utilizări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
FolieFolie
2
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, combinați măruntaiele, gâtul, 10 căni de bulion, vin, ceapă, morcovi, țelină, pătrunjel și maghiran. Acoperiți și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când gizzardul este foarte fraged când este străpuns, aproximativ 1 1/2 ore. Dacă doriți, adăugați ficatul și fierbeți încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaghiranMaghiran
MorcovMorcov
PătrunjelPătrunjel
țelinățelină
CeapăCeapă
BulionBulion
FicatFicat
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Între timp, într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mare, amestecați făina până se rumenesc și miroase bogat prăjită (dar nu arsă), 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se toarnă într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se toarnă bulionul printr-o strecurătoare fină într-un bol. Aruncați legumele. Măsurați bulionul. Dacă aveți mai mult de 8 căni, fierbeți pentru a reduce; dacă aveți mai puțin, adăugați mai mult bulion de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
6
Scoateți carnea de pe gât; aruncați oasele. Tăiați mărunt carnea și măruntaiele (opțional).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
7
Cu un tel, amestecați ușor aproximativ 3 căni din bulionul fiert la foc mic în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Se toarnă în tigaia de 5 până la 6 litri și se adaugă bulionul rămas. Dacă doriți, răzuiți picăturile de curcan fără prăjire sau tigaie pentru grătar și adăugați-le în bulion. Se amestecă la foc mare până la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe, amestecând des, timp de aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați mănuși, dacă doriți, și amestecați încă 1 până la 2 minute.
10
Se toarnă într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate54
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista