Giblet Gravy I
Nevoie de un sos fără gluten? Giblet Gravy aș putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 404 calorii. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 46% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 40 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de țelină, sare, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Sos De Giblet, Sos De Giblet, și Sos De Giblet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță de 2 litri, fierbeți măruntaiele, sarea, piperul, bulionul, țelina și ceapa în 1 litru de apă timp de 40 până la 50 de minute.
Aruncați țelina, ceapa și pipota. Tăiați carnea de ficat și gât și reveniți la tigaie.
Adăugați bulion de pui sau dacă aveți un curcan, folosiți picături (aproximativ 1 1/2 căni și 1 cutie de bulion de pui).
Se toacă ouăle și se adaugă în bulion.
Amestecați amidonul de porumb și laptele împreună și adăugați încet în bulion. Se amestecă bine până se îngroașă. Reduceți căldura la minim.