Ghirardelli Cremă De Ciocolată Albă Clasică De Culoare Brulee
Ghirardelli clasic ciocolata alba crema de ciocolata Brulee ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 681 calorii, 8g de proteine, și 69G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,81 USD pe porție. 203 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, zahăr granulat, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, care este solid. Rețete similare includ Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {Creme Brulee Kit Giveaway}, Ciocolata Alba Crincalme Brulee, și Cremă De Ciocolată Albă Brulee.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Într-un castron mediu, bateți gălbenușurile de ou cu 1/3 cană de zahăr până se omogenizează.
Într-o cratiță medie, aduceți smântâna la foc mic la foc mediu-mare.
Adăugați ciocolata albă. Opriți focul și bateți până se topește ciocolata albă.
Adăugați 2 linguri de amestec de ciocolată albă în amestecul de gălbenușuri de ou, amestecând continuu pentru a preveni amestecarea ouălor.
Adăugați amestecul de ciocolată albă rămas în amestecul de gălbenușuri de ou.
Bateți până se omogenizează.
Se toarnă în patru rame de 6 inci sau cupe cu cremă.
Așezați cupele într-o tigaie de 9 x 13 inci.
Adăugați suficientă apă fierbinte, astfel încât cupele să stea în 1 până la 1 1/2 inci de apă.
Coaceți timp de aproximativ 45 de minute, până când este setat. Se lasă să se răcească, apoi se pun la frigider cremele până se răcesc. Înainte de servire, presărați blaturile fiecărui ramekin cu 1 linguriță de zahăr și puneți-le sub broiler până se caramelizează, 3 până la 4 minute. Rechill în frigider timp de 5 minute înainte de servire.