Ghimpat Arnold Palmer

Ghimpat Arnold Palmer
Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 116 calorii. Această rețetă servește 10. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, garnisiți: lămâie, pungi de ceai de dimensiuni obișnuite și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Înghețată Arnold Palmer, Arnold Palmer Sangria, și Probiotic Arnold Palmer.

Instrucțiuni

1
Turnați apă clocotită peste pungile de ceai, zahărul și coaja de lămâie într-un bol mare. Se amestecă până se dizolvă zahărul; acoperiți și abrupți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
șuncă Coptă, Feliată Foarte Subțireșuncă Coptă, Feliată Foarte Subțire
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Turnați amestecul printr-o strecurătoare fină cu plasă de sârmă într-un ulcior mare, aruncând pungile de ceai și coaja. Se amestecă 4 căni de apă rece și următoarele 2 ingrediente. Acoperiți și răciți 30 de minute până la 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Coptă, Feliată Foarte Subțireșuncă Coptă, Feliată Foarte Subțire
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Se servește peste gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
4
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Revista