Ghimbir și condimente și totul se amestecă brioșă frumos

Ghimbir și condimente și totul se amestecă brioșă frumos
Ghimbir și condimente și totul frumos Mix brioșă ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă vegană servește 12 și costă 11 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 101 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de praf de copt, bicarbonat de sodiu, cuișoare măcinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Ghimbir și condimente și totul se amestecă brioșă frumos, Dovleac condiment (și totul frumos) Briose, și Miere Portugheză, condimente și toate lucrurile frumos, pâine de fructe. pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați toate ingredientele într-un castron; așezați într-un recipient etanș. Atașați instrucțiunile.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Combinați amestecul de brioșă cu 1/2 cană de unt topit, un ou și o cană de lapte; se amestecă doar până se umezește. Umpleți cupele de brioșă unse sau căptușite cu hârtie 2/3 pline cu aluat; coaceți la 400 timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (8 Uncii) Felii De Ananas1 Cutie (8 Uncii) Felii De Ananas
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista