Ghimbir-vanilie Fro Yo cu compot de piersici ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,35 USD pe porție. O porție conține 201 calorii, 8g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați budinca de vanilie lowfat, extract de vanillan, ghimbir cristalizat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Compot De Pere Cu Ghimbir, Vanilie Și Lime, compot de ghimbir de mere granny smith + iaurt francez de vanilie, și Plăcintă Cu Piersici Cu Vanilie Și Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, amestecați iaurtul, budinca, ghimbirul cristalizat, mierea și vanilia până se omogenizează. Congelați până se solidifică, 4 până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Confiat
Vanilie
Iaurt
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Scoateți din congelator și dezghețați ușor, 15 minute. Într-o cratiță medie, aduceți la fierbere scăzută piersici, 1 lingură apă, zahăr, ghimbir proaspăt și scorțișoară; reduceți focul și fierbeți până când lichidul se îngroașă și piersicile se înmoaie ușor, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Proaspăt
Scorțișoară
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc; se lasa sa se raceasca. Într-un robot de bucătărie, procesați amestecul de iaurt-budincă congelat până se omogenizează. Împărțiți compotul Fro yo și peach între 6 boluri; se presară cu scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt Congelat
Scorțișoară
Compot
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate