Ghimbir Usturoi Fasole Verde
Fasolea verde cu usturoi de ghimbir ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 82 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de oțet de orez, ulei de susan asiatic, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Ghimbir Usturoi Fasole Verde, Susan Usturoi Ghimbir Fasole Verde, și Ghimbir Usturoi Haricot Vert (Fasole Verde).
Instrucțiuni
Gatiti fasolea intr-o oala de 6 litri cu apa clocotita bine sarata, neacoperita, pana cand este frageda, 6 pana la 7 minute.
Se scurge într-o strecurătoare, apoi se aruncă într-o baie de gheață pentru a opri gătitul.
Scurgeți fasolea și uscați-o.
În timp ce fasolea gătește, toacă și zdrobește usturoiul într-o pastă cu un vârf de sare, apoi amestecă împreună cu sos de soia, ghimbir, oțet și uleiuri într-un castron mare.
Adăugați fasole și aruncați.
Se servește presărat cu semințe de susan.