Ghimbir-Usturoi Creveți

Creveții de ghimbir-usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $3.9 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 269 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de creveți, ghimbir de dimensiuni sferturi, vin de gătit orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Usturoi-Ghimbir Creveți, Creveți cu sos de ghimbir-usturoi, și Ghimbir, Usturoi Și Creveți Chili pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, presărați 1 1/2 lingurițe de sare peste creveți și amestecați ușor cu mâinile, aproximativ 1 minut.
Se toarnă creveții într-o strecurătoare și se clătește bine cu apă rece.
Se toarnă ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ghimbirul și usturoiul și amestecați până când sfârâie, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați creveți și vin de orez; amestecați constant până când creveții sunt aproape toți roz la exterior, aproximativ 2 minute.
Adăugați ceapa verde și amestecați doar până când creveții sunt opaci în centru (tăiați pentru a testa), cu aproximativ 1 minut mai mult.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.