Ghimbir usturoi Carne de porc cu orez sfârâit

Ghimbir usturoi Carne de porc cu orez sfârâit
Reteta ghimbir usturoi Carne de porc cu orez sfârâit se poate face în aproximativ 3 ore și 30 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 719 calorii, 43G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru 3,42 USD pe porție, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 41 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piper, usturoi, usturoi granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, care este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Usturoi de porc cu zahăr Snap mazăre peste Kale ghimbir orez, Sizzling Creveți Usturoi Cu Sherry, și Supă De Orez Sfârâit.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Adăugați orez și apă într-o cratiță mică și dați la fiert la foc mediu. Reduceți focul la minim, acoperiți și fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Se ia de pe foc și se lasă să stea 30 de minute.
3
Transferați orezul pe o foaie de copt și răciți-l la temperatura camerei. Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
4
Puneți orezul în cuptor și lăsați-l să se usuce timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Încălziți 2 căni de ulei la 350 de grade F. Într-o tigaie cu fund greu la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Tăiați orezul în rondele de 3 inci și prăjiți în ulei până când este crocant și maro deschis, aproximativ 2 minute. Puneți deoparte pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
Ulei De GătitUlei De Gătit
1
Tăiați carnea de porc în runde de 3/4 inci. Amestecați sosul de soia, muștarul și oțetul de vin de orez într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
Sos De SoiaSos De Soia
MuștarMuștar
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați carnea de porc și lăsați-o să se marineze15 minute. Într-un castron puțin adânc, amestecați făina, amidonul de porumb, usturoiul, ceapa, sarea și piperul. Apăsați ușor carnea de porc pentru a aplatiza și draga în amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
UsturoiUsturoi
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CeapăCeapă
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Încălziți uleiul în tigaie medie, adăugați carnea de porc și gătiți până se rumenesc ușor pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Pentru a face da Gravy: într-o oală cu sos mediu, la foc mediu, adăugați uleiul. Când uleiul este fierbinte, adăugați ceapa, ghimbirul, usturoiul și piperul și sotati până când ceapa este translucidă. Deglazați tigaia cu vin, apoi adăugați 2 căni de apă, bulionul, sosul de soia și mierea. Se fierbe timp de 1 oră sau până se reduce la jumătate. Strecurați sosul și readuceți-l în oală la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
CeapăCeapă
PiperPiper
SosSos
MiereMiere
SosSos
StocStoc
ApăApă
VinVin
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
TigaieTigaie
5
Combinați cele 4 linguri de apă și amidon de porumb într-un castron mic. Amestecați-l încet în sos și gătiți până când sosul s-a îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
SosSos
SosSos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Transferați orezul într-un platou de servire și aranjați carnea de porc pe platou. Se acoperă cu sosul și se ornează cu ceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc
OrezOrez

Ingrediente

11 kilogram de dovlecel,cârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș3(iarnă)Chorizo mexican (aproximativ 2 link-uri)Chorizo mexican (aproximativ 2 link-uri)3(iarnă)amidon de porumbamidon de porumb11 kilogram de dovlecel,muștar uscatmuștar uscat2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifăină universalăfăină universală1776 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriusturoi cubuleteusturoi cubulete1776 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirighimbir proaspăt tăiatghimbir proaspăt tăiat11 kilogram de dovlecel,murături cușermurături cușer11 kilogram de dovlecel,ceapă granulatăceapă granulată1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriceapa verde cubulete, pentru garnituraceapa verde cubulete, pentru garnitura2(iarnă)1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriorez de iasomie, clătitorez de iasomie, clătit11 kilogram de dovlecel,cartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiristoc de pui cu conținut scăzut de sodiustoc de pui cu conținut scăzut de sodiu1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)piper negru proaspăt crăpatpiper negru proaspăt crăpat907Nuci de orice fel (tocate)filet de porc, fără piele argintiefilet de porc, fără piele argintie3(iarnă)oțet de vin de orezoțet de vin de orez2(iarnă)6 chifle cu susan, împărțite6 chifle cu susan, împărțite4(iarnă)6 chifle cu susan, împărțite6 chifle cu susan, împărțite6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăUlei vegetal, pentru prăjitUlei vegetal, pentru prăjit4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriapă plus 4 linguriapă plus 4 linguri9466 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiripaste paccheri (tub mare) de aproximativ 2,5 inci lungime pe 2 inci lățimepaste paccheri (tub mare) de aproximativ 2,5 inci lungime pe 2 inci lățime2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 amestec de risotto ambalat (cutie de 14 uncii).1 amestec de risotto ambalat (cutie de 14 uncii).1mareceapă galbenă, tăiată cubulețeceapă galbenă, tăiată cubulețe
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista