Reteta ghimbir usturoi Carne de porc cu orez sfârâit se poate face în aproximativ 3 ore și 30 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 719 calorii, 43G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru 3,42 USD pe porție, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 41 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piper, usturoi, usturoi granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, care este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Usturoi de porc cu zahăr Snap mazăre peste Kale ghimbir orez, Sizzling Creveți Usturoi Cu Sherry, și Supă De Orez Sfârâit.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Adăugați orez și apă într-o cratiță mică și dați la fiert la foc mediu. Reduceți focul la minim, acoperiți și fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Se ia de pe foc și se lasă să stea 30 de minute.
3
Transferați orezul pe o foaie de copt și răciți-l la temperatura camerei. Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
4
Puneți orezul în cuptor și lăsați-l să se usuce timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Încălziți 2 căni de ulei la 350 de grade F. Într-o tigaie cu fund greu la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Tăiați orezul în rondele de 3 inci și prăjiți în ulei până când este crocant și maro deschis, aproximativ 2 minute. Puneți deoparte pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
Ulei De Gătit
1
Tăiați carnea de porc în runde de 3/4 inci. Amestecați sosul de soia, muștarul și oțetul de vin de orez într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Orez
Sos De Soia
Muștar
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați carnea de porc și lăsați-o să se marineze15 minute. Într-un castron puțin adânc, amestecați făina, amidonul de porumb, usturoiul, ceapa, sarea și piperul. Apăsați ușor carnea de porc pentru a aplatiza și draga în amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Usturoi
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Ceapă
Carne De Porc
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Încălziți uleiul în tigaie medie, adăugați carnea de porc și gătiți până se rumenesc ușor pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Pentru a face da Gravy: într-o oală cu sos mediu, la foc mediu, adăugați uleiul. Când uleiul este fierbinte, adăugați ceapa, ghimbirul, usturoiul și piperul și sotati până când ceapa este translucidă. Deglazați tigaia cu vin, apoi adăugați 2 căni de apă, bulionul, sosul de soia și mierea. Se fierbe timp de 1 oră sau până se reduce la jumătate. Strecurați sosul și readuceți-l în oală la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia
Usturoi
Ghimbir
Ceapă
Piper
Sos
Miere
Sos
Stoc
Apă
Vin
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Tigaie
5
Combinați cele 4 linguri de apă și amidon de porumb într-un castron mic. Amestecați-l încet în sos și gătiți până când sosul s-a îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Sos
Sos
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Transferați orezul într-un platou de servire și aranjați carnea de porc pe platou. Se acoperă cu sosul și se ornează cu ceapa verde.