Ghimbir-Soia-Var Marinat Creveți
Ghimbir-soia-var marinat creveți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 211 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 8 și costă $2.7 pe portie. 16 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, suc de lămâie, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Kebab-uri de creveți marinate cu ghimbir-var cu friptură de flanc la grătar și unt de Cilantro, Ghimbir și pepene galben marinat, și Sticky Ghimbir Soia Glazurate De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați șalotă, ghimbir, usturoi, soia, suc de lămâie și zahăr într-un blender și amestecați până se omogenizează.
Se adaugă ceapa verde și uleiul și se amestecă până se combină. Condimentează cu piper negru, după gust.
Puneți creveții într-un castron mare, turnați marinata și lăsați să se marineze la temperatura camerei timp de 20 de minute.
Preîncălziți un grătar la înălțime.
Scoateți creveții din marinată și grătați timp de 1 1/2 până la 2 minute pe fiecare parte.
Serviți pe pungi de hârtie maro, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.