Ghimbir-soia glazurate Mahi Mahi este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 254 calorii, 33g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $6.09 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, sos de soia, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Ghimbir-glazurate Mahi Mahi cu Pico De Gallo, Ghimbir Glazurate Mahi Mahi, și Ghimbir Glazurate Mahi Mahi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună primele 4 ingrediente într-un castron mic până se combină bine. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Încălziți uleiul de canola și uleiul de susan într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola
Ulei De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați ghimbir și usturoi; gatiti, amestecand continuu, 1 minut sau pana cand sunt parfumate. Se amestecă amestecul de sos de soia și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia
Usturoi
Ghimbir
4
Adăugați fileuri de pește; gatiti, acoperit, 4 minute. Întoarceți cu grijă fileurile folosind o spatulă, acoperiți și gătiți încă 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Pește
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Transferați fileurile în farfurii de servire și stropiți fiecare uniform cu sosul de tigaie.
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Gifft de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.