Ghimbir-Soia Glazurate Mahi Mahi

Ghimbir-Soia Glazurate Mahi Mahi
Ghimbir-soia glazurate Mahi Mahi este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 254 calorii, 33g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $6.09 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, sos de soia, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Ghimbir-glazurate Mahi Mahi cu Pico De Gallo, Ghimbir Glazurate Mahi Mahi, și Ghimbir Glazurate Mahi Mahi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună primele 4 ingrediente într-un castron mic până se combină bine. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Încălziți uleiul de canola și uleiul de susan într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
Ulei De SusanUlei De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ghimbir și usturoi; gatiti, amestecand continuu, 1 minut sau pana cand sunt parfumate. Se amestecă amestecul de sos de soia și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
4
Adăugați fileuri de pește; gatiti, acoperit, 4 minute. Întoarceți cu grijă fileurile folosind o spatulă, acoperiți și gătiți încă 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Transferați fileurile în farfurii de servire și stropiți fiecare uniform cu sosul de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Serviți imediat.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Gifft de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Revista