Nevoie de o desert vegan? Crumble de ghimbir-pere ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 194 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 8. Un amestec de zahăr, scorțișoară măcinată, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Pear Ginger Crumble, Crumble de Mango, pere și ghimbir, și Pere Și Ghimbir Cristalizat Se Sfărâmă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 F. poziționați un raft în treimea inferioară a cuptorului. Feliați fiecare sfert de pere în bucăți de mușcătură și așezați-le într-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
Cuptor
2
Adăugați coaja, zahărul, făina și ghimbirul; aruncați ușor. Puneți fructele în crusta pregătită. Pentru a face toppingul de crumble, combinați amestecul de crustă rezervat, făina, zahărul brun și scorțișoara într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Scorțișoară
Ghimbir
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Făină Pentru Toate Scopurile
Fructe
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se presară peste umplutura de pere și se coace până când toppingul se rumeneste și fructele sunt fragede, 50 până la 55 de minute.